KV-Hardenberg-Vecht

Welkom op de website van kanovereniging Hardenberg-Vecht!

Opgave toertocht 27 mei 2023

Vanwege overweldigende animo is de inschrijving gesloten.De Vecht-afzaktocht is terug!

In het verleden werd de Vecht-afzaktocht bijna jaarlijks aangeboden via de NKB. Wisselend het ene jaar vanuit Duitsland terug naar ons (oude) clubgebouw aan de Vecht. Het andere jaar vanaf het clubgebouw naar Ommen (met ophaalservice). Toen de animo langzamerhand verdween zijn we gestopt met het indienen van de tocht bij het NKB.

We zijn nu wat jaren verder en met nieuwe energie willen we opnieuw proberen de tocht over de Overijsselse Vecht te organiseren op 27 mei 2023. De tocht kan gevaren worden over 15 of 24 kilometer. Je kunt de tocht starten in de Duitse plaatsen Laar of Emlichheim en je eindigt bij ons clubhuis in Hardenberg.

We verzamelen om 09:30 bij clubgebouw KVHV, Europaweg 12, Hardenberg. Alle deelnemers en kajaks worden vanaf daar naar het gekozen beginpunt gebracht. Na afloop kan er gedoucht worden en krijgt iedereen een gratis consumptie. Voor de liefhebbers zijn een paar kajaks beschikbaar om de wildwaterbaan even uit te proberen. Kosten voor deelname (zowel leden als niet-leden) zijn € 5,-.