KV-Hardenberg-Vecht

Welkom op de website van kanovereniging Hardenberg-Vecht!

Cursussen

Kanovereniging Hardenberg-Vecht verzorgt cursussen in zwembad

Kanovereniging Hardenberg-Vecht (KVHV) verzorgt in de komende wintermaanden, van oktober tot en met maart  op zaterdagen, introductiecursussen in zwembad De Slag. Instructeurs van de kanovereniging brengen cursisten de eerste beginselen bij van de kanosport. En vanaf april  kan het geleerde in de praktijk worden gebracht bij vaartochten over de Vecht vanuit het nieuwe clubgebouw aan de Molengoot.

Wintercursus zwembad 'De Slag'

Op zaterdagavond  start de eerste cursus in zwembad De Slag. De introductiecursus van 18.30 tot 19.15 of van 19.30 tot 20.15 uur , die 9 keer plaatsvindt in de maanden oktober tot en met maart 2024, biedt een uitstekende basis om kennis te maken met de kanosport. In het zwembad wordt met kajaks van de vereniging geoefend en gevaren.

Heb je belangstelling? Wil je meer weten over deze wintercursus? Neem dan per mail contact op met  secretaris@kvhardenberg-vecht.com. Of kom langs op de verenigingsavond (vrijdagavond) bij ons clubgebouw aan de Europaweg 12 in Hardenberg (aan de Molengoot in het Vechtpark) vanaf 19.00 uur.

Wacht niet te lang met aanmelden, want vol=vol.


Fitheidstraining

Elke zondag is er fitheidstraining door Hans Tichgelaar. 

De fitheidstraining wordt gehouden op zondagmorgen 11.00 uur bij het clubhuis en zal zo’n 1,5 a 2 uur duren. Aansluitend kan er nog zelfstandig worden gevaren op de Vecht of op de wildwaterbaan. Er is geen vaste begeleiding vanuit de kanovereniging. Wanneer er en instructeur beschikbaar is voor de wildwaterbaan zal dat vooraf meegedeeld worden. Heb je belangstelling kom gewoon. Vragen :hans@debril-holthone.nl